Відкритість і готовність до діалогу з громадськістю, це показник того, що кандидат не має що приховувати, - кандидат на ректора медуніверситета

Кандидат на посаду ректора Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького — доктор медичних наук Ростислав Ступницький вважає, що медуніверситету потрібен сильний кризовий менеджер і рух вперед

Кандидат на посаду ректора Львівського національного медуніверситету імені Данила Галицького — доктор медичних наук Ростислав Ступницький вважає, що медуніверситету потрібен сильний кризовий менеджер і рух вперед.

«Відкритість і готовність до діалогу з громадськістю, це показник того, що кандидат не має що приховувати. Коли я йшов на збори профспілки, я знав, що мене там чекає дуже неприємна розмова. Адже профспілка висунула кандидатом проф. Зіменковського, тому будуть робити все, щоби мене «потопити». Але не взяти участь у цих зборах, було б проявом страху і слабкості. А це не про мене. У мене є чітка позиція, і я готовий її обгрунтовувати і захищати у діалозі зі всіма кандидатами. Тому я був готовий дебатувати з основними кандидатами Зіменковським і Кривком. Це була б цікава розмова і вона допомогла б виборцям зрозуміти, що Університету в цьому стані, в якому він опинився за останні 20 років потрібен сильний кризовий менеджер і рух вперед, а не тупцювання на місці. І це було б чесно і з повагою до Університету і громадськості. Дякую, що Дивись.інфо проявили зацікавленість до цих виборів, дало всім кандидатам можливість висловити свою думку, якою, деякі, на жаль не скористалися», - розповів сказав Ростислав Ступницький.

Нагадаємо, 26 вересня відбудуться вибори ректора Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького. З цієї нагоди ІА Дивись.info запросила на публічні дебати претендентів на посаду ректора.

Однак, станом на сьогодні лише двоє із запрошених кандидатів погодилися публічно обговорити свої програми та відповісти на запитання опонентів. Взяти участь у прямому ефірі погодилися Ростислав Ступницький та Юрій Бунь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: