У Львові затримали нахабного водія BMW, який вчетверте сів за кермо нетверезим (фото)

22780552_1757209464580818_1990770808281133193_n

До «колекції» з трьох частин статті 130 КУпАП, нетверезий водій отримав ще й 4-ту, коли випив алкоголь до перевірки на драгері.

Сьогодні, близько 2 години ночі на вулиці Таджицькій патрульні помітили автомобіль BMW, який порушив правила дорожнього руху. Коли транспортний засіб зупинили, то побачили там водія, який ледь говорив, адже був напідпитку, йдеться на Faсebook-сторінці Патрульної поліції Львова.

38-річний чоловік не зміг пред‘явити водійське посвідчення, бо він його не має. Цього громадянина Личаківський районний суд міста Львова у листопаді минулого року позбавив права керування на 10 років і оштрафував на 40800 гривень. Тоді він втретє впродовж року дозволив собі сісти за кермо нетверезим – за що і передбачене покарання за ч.3 ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані сп‘яніння, особою, яка вже двічі притягалася впродовж року адміністративному стягненню за їзду напідпитку).

На водія складали протоколи за всіма частинами, окрім 4-ої. Проте, попри всі попередження патрульних, він спожив коньяк ще до перевірки на стан сп‘яніння. Пристрій драгер показав результат 2,28 проміле. Чоловік поводився агресивно тому до нього застосували кайданки.

На водія винесли постанову за керування транспортним засобом будучи позбавленим прав і протокол за вживання водієм транспортного засобу алкоголю після того, як транспортний засіб був зупинений на вимогу поліцейського, до проведення уповноваженою особою медичного огляду з метою встановлення стану алкогольного сп'яніння. Штраф за рішенням суду за таке адміністративне порушення 20400 гривень і позбавлення посвідчення водія на 3 роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: