Екс-начальник управління юстиції Жукровський у суді оскаржить своє звільнення

zhukrovskiy-1080x675

Колишній начальник Головного територіального управління юстиції у Львівській області Ярослав Жукровський збирається оскаржити своє звільнення у суді.

Про це він сьогодні повідомив сам під час прес-конференції.

«28 грудня був підписаний наказ про моє звільнення. 29 грудня приїхали три особи з Міністерства юстиції України для того, щоб  мені вручити цей наказ. Мені дивно, чому мене не викликали, не сказали, що я щось не так роблю, і не сказали писати заяву на звільнення.

Мене звільнено з посади керівника Головного територіального управління юстиції у Львівській області. Зараз я ознайомлюся з наказом і сьогодні ж подам відповідні позови. Я впевнений, що виграю цю справу. Я вважаю, що моє звільнення є незаконним та необгрунтованим», – сказав Ярослав Жукровський.

Екс-керівник управління юстиції не знає причини свого звільнення, однак не виключає, що їх може бути кілька. Зокрема він зазначив, що торік укравління передало 50 автомобілів у зону АТО, а раніше такі машини опинялися невідомо де. Крім того, він звільник кількох керівників, на яких надходили скарги про влаштовану ними систему поборів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: