Це підстава: мер Яворова записав відео на захист свого заступника

mer-890x395

Міський голова Яворова Павло Бакунець виступив із заявою через затримання на хабарі його заступника.

Міський голова Яворова Павло Бакунець виступив із заявою через затримання на хабарі його заступника,  передає leopolis.news.

«Нас намагаються у різний спосіб дискредитувати. Відбулася ганебна спроба підставити мого заступника. Завдяки його роботі над багатьма проектами наше місто стає якісно кращим і набуває нового вигляду. Підкреслюю, Андрій (Гаращук – ред.) є людиною справедливою, вихованою, чесною і виключно принциповою», – сказав міський голова.

Учора міськрада також поширила таку заяву з цього приводу: «Сьогодні в приміщенні Яворівської міської ради відбулася провокація відносно заступника міського голови. Громадянка О., зайшовши в кабінет заступника, кинула на стіл конверт і швидко вийшла. Заступник одразу пішов вслід за нею, щоб вона забрала залишений нею конверт. Однак працівники правоохоронних органів уже чекали в коридорі… Вважаємо, що даний інцидент є свідомою провокацією і спробою дискредитувати роботу Яворівської міської ради. Від правоохоронних органів вимагаємо справедливого розслідування даного інциденту виключно в правовому полі».

За інформацією відділу комунікації поліції Львівської області, 4 січня заступника міського голови у Львівській області затримали під час отримання неправомірної вигоди. Правоохоронці вилучили тисячу доларів США, одержану як хабар. Посадовець нібито вимагав від підприємця тисячу доларів США за погодження дозвільних документів та подальше сприяння в його господарській діяльності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: