На Львівщині – більше 10 тисяч геїв

Завтра у Львівському прес-клубі відбудеться прес-конференція приурочена до Міжнародного дня протидії гомофобії та трансфобії – 2013.
Про це "Дивись.info" повідомили організатори.
Серед учасників Данило Лось Сергійович, заступник голови координаційної ради Всеукраїнської громадської організації «Гей-Форум України» (м. Запоріжжя), Олена Романець, заступник директора благодійного фонду «Аванте» (м. Львів), Леонід Тарасенко, юрист Всеукраїнської благодійної організації “Всеукраїнський правозахисний рух “Гідність”.
На думку ініціаторів прес-конференції для України можливі два кардинально відмінні сценарії соціально-правового розвитку:
1. До консервації «архаїчних традицій», із домінуванням обмежень, заборон і посиленням євразійського інтеграційного вектора.
2. До лібералізації суспільного життя на основі безумовного пріоритету прав і свобод людини з приведенням законодавства та соціальних норм у відповідність до стандартів Європейського Союзу з посиленням вроінтеграційного вектора.
Нагадаємо, що згідно із рішенням координаційної ради при обласній держадміністрації від 21 червня 2012 р. оціночна чисельність чоловіків, які практикують одностатевий секс, у Львівській області становить 10 100 осіб, у тому числі в м. Львові – 4 900 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: