У Львові стартував Дитячий фестиваль. Фоторепортаж

Сьогодні, 17 травня,  в Палаці мистецтв у м. Львові відбулось урочисте відкриття 7 Дитячого фестивалю, який спрямований на всебічний розвиток дітей. На це свято учасники прийшли в костюмах своїх улюблених героїв.

Голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук взяв участь у відкритті цього фестивалю. В рамках заходу голова ОДА відвідав книжкову виставку, на якій були представлені дитячі книги видавництв різних міст України, міжнародну виставку-ярмарок настільних ігор «Ігросфера» та ознайомився з процесом та можливими варіантами перетворення пластикових пляшок на витвори мистецтва.

Очільник Львівщини висловив свою подяку всім організаторам свята, адже  заходи із впорядкування дитячого дозвілля – це відповідальна і необхідна ініціатива.

DSC_3021

Про це повідомив кореспондент "Дивись.info"

«Це свято приносить багато задоволення не тільки дітям, а й дорослим.  Львівська облдержадміністрація сприяє і підтримує проведення таких заходів у Львові, адже ми повинні подбати про наші наступні покоління. Особливу увагу слід приділяти дітям з обмеженими можливостями», – наголосив Віктор Шемчук.

DSC_3037

Також участь у відкритті взяв і голова обласної ради Петро Колодій.

Також Петро Колодій ознайомився із дитячою книжковою продукцією, яка  представлена видавцями дитячої літератури зі всієї України.

DSC_3049

У програмі дійства – фестиваль дитячого читання «Книгоманія», фестиваль дитячої творчості і розвитку, фестиваль настільних ігор «Ігрова сфера», фестиваль-парад літературних героїв, ярмарок дитячих книжок, ігор та іграшок, екологічний і танцювальний фестивалі та інші заходи.

DSC_3061

Ця унікальна подія, що має на меті розвинути творчий, інтелектуальний та фізичний потенціал дітей, залучити їх до цікавого і осмисленого довкілля,  проходитиме у Львові впродовж трьох днів – 17-19 травня. Організатором фестивалю є громадська організація «Форум видавців», у числі співорганізаторів – Львівська обласна рада.

Зазначимо, що 7 Дитячий фестиваль триватиме 3 дні.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: