Банкіри святкують день ощадності

Заступник голови Львівської обласної ради Валерій П'ятак взяв участь в урочистостях з нагоди 10-ої річниці Дня банківських працівників – Свята Ощадності.

У цей день у стінах Львівського інституту Банківської справи зібралися викладачі та студенти університету, банкіри та працівники банківських установ області.

Вітаючи присутніх з професійним святом, Валерій П'ятак зокрема зазначив, що ощадність це основа економічної могутності та процвітання, а економічна могутність – це основа економічної незалежності. Валерій П'ятак подякував викладацькому складу за розвиток вітчизняної освіти, підготовку висококваліфікованих спеціалістів  фінансово-кредитної системи, а українським банкірам – за нарощування фінансового потенціалу країни.

За вагомий внесок у розвиток вітчизняної освіти, підготовку висококваліфікованих спеціалістів  фінансово-кредитної системи України та з нагоди Дня банківських працівників Валерій П'ятак вручив Подяку Львівської обласної ради колективу Львівського інституту Банківської справи Університету банківської справи Національного банку України.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: