Писарчука переобрано головою Львівської обласної організації Партії регіонів

Конференція Львівської обласної організації Партії регіонів у суботу, 18 травня, переобрала головою партійної організації Петра Писарчука.

«За» відповідне рішення одноголосно проголосувало 69 присутніх на конференції делегатів. Конференція проходила за участю представників громадськості, серед яких голова Львівської обласної організації Спілки письменників України Ярослав Камінецький, та представників ЗМІ.

Голосуванню за обрання голови Львівської обласної організації Партії регіонів передував звіт Петра Писарчука про проведену роботу за 2008 -2013 роки, упродовж яких він очолює регіоналів Львівщини. Як відзначив під час звітної доповіді Петро Писарчук, міць будь-якої партійної структури тримається на первинних організаціях, і протягом звітного періоду їхнє число на Львівщині зросло більш як в чотири рази.

«Як би хто не оцінював нас збоку, ми маємо всі підстави констатувати, що за звітний період після практично нульової відмітки у всіх позиціях в представницьких органах місцевої влади, обласну партійну організацію сьогодні представляють 104 депутати районних рад, 65 депутатів міських рад, 11 депутатів обласної ради. Особливо знаковим є те, що ми зуміли провести 91 партійця в депутати сільських та селищних рад, бо саме це є найпершою ознакою росту авторитету названих партійних ланок», - наголосив Петро Писарчук.

Водночас він відзначив, що сьогодні агітаційно-роз’яснювальна робота серед виборців Львівщини потребує докорінної перебудови. «Попереду нас чекають не менші випробування. Не за горами 2015 рік, і нам потрібно буде доводити свою боєздатність у ході чергової Президентської кампанії. Немає сумніву, що в кожного з нас є розуміння того, що вийти з цього політичного безладу, який влаштовує в нашій державі опозиція, Україна зможе тільки обравши Віктора Федоровича Януковича Президентом на черговий термін», - наголосив Петро Писарчук.

Делегати конференції одноголосно затвердили звіт голови ЛОО Партії регіонів як задовільний. Після цього на порядок денний було винесе питання щодо обрання голови Львівської обласної організації Партії регіонів. Чимало делегатів конференції, серед яких голова Дрогобицької міської організації ПР Сергій Гориславський, голова Сокальської районної організації ПР Наталія Карташова, голова фракції ПР у Львівській обласній раді І. Грещук, голова Мостиської районної організації ПР Любомир Збитковський, голова первинної організації Залізничної районної у м. Львові організації ПР виявили бажання виступити із пропозиціями щодо даного питання. Однак усі делегати та гості конференції, які просили слова, висловлювали пропозиції повторно обрати головою регіоналів Львівщини Петра Писарчука.

Делегати конференції відзначили, що саме під керівництвом Петра Писарчука під час президентських виборів у 2010 році регіоналам Львівщини вдалося показати найвищий результат за період виборчих компаній. Нагадаємо, тоді за чинного Президента України – лідера Партії регіонів Віктора Федоровича Януковича було віддано понад 130 тисяч голосів виборців Львівської області.

Після обговорення питання, Петро Писарчук тимчасово покинув зал, де відбувалась конференція, надавши можливість однопартійцям без його присутності прийняти рішення щодо обрання голови. Однак делегати одноголосно підтримали переобрання головою ЛОО Партії регіонів Петра Писарчука. Після голосування Петро Писарчук під оплески однопартійців повернувся у президію та продовжив роботу конференції.

Відтак на порядок денний були винесені питання щодо обрання заступників голови ЛОО Партії регіонів, обрання Ради та контрольної комісії Львівської обласної організації Партії регіонів. Першим заступником голови ЛОО ПР одноголосно переобрано Віктор Рогова, заступником з ідеологічних питань – Ігоря Грещука («за» 68 голосів, один – «утримався»).

Водночас на обговорення делегатів була винесена інформація щодо неприпустимої поведінки окремих членів фракції Партії регіонів у Львівській обласній раді, які недослухаються до позиції Партії регіонів та партійного керівництва. Відтак прийнято рішення заслухати пояснення таких обласних обранців і прийняти подальші рішення під час засідання контрольної комісії ЛОО Партії регіонів.

Перед завершенням конференції голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук вручив почесні грамоти Партії регіонів за активну партійну роботу і розбудову Партії регіонів члену ЛОО Партії регіонів, начальнику Головного управління праці та соціального захисту Львівської ОДА Василю Мартиняку та голові первинної організації Залізничної у м. Львові організації Партії регіонів Ганні Лащук.

Про це повідомили у прес-службі ЛОО ПР

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: