У Львові презентуватимуть «Подорож на Афон»

21 травня  о 18.00 у книгарні «Є» у Львові відбудеться презентація книжки Богдана Панкевича “Подорож на Афон” (спільно з видавництвом “Фоліо”).

Модератор — релігієзнавець Андрій Юраш.

 

Богдан Панкевич (нар. 1957 р. у Львові) — працював науковцем, держслужбовцем, приватним підприємцем, займався політичною діяльністю (в 1989-1992 рр. був членом РУХу, в 2007-2012 рр. членом Республіканської Християнської партії); активно займається громадською діяльністю, Почесний консул Королівства Нідерландів у Львові. У зрілому віці почав цікавитись, наскільки сучасне релігійне життя відповідає Божим Заповідям. Так прийшов до розуміння екуменізму.

 

Подорож на Атос (Афон), єдину у світі республіку монахів, — не тільки пізнавальна, а й захоплива. Чудова природа, неймовірна тиша, вмиротворення, цілком інша, ніж деінде, система життєвих цінностей надихають на пошуки нестандартних підходів до проблемних релігійних і життєвих питань. У книжці автор подає власні погляди на одвічні міжконфесійні суперечки, проблеми християнства, а також розмірковує, як донести глибинну суть релігії до вільнодумної сучасної людини.

 

Про це повідомила прес-служба книгарні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: