Кількість жертв отруєння на Львівщині зросла до 21

За інформацією головного епідеміолога Департаменту охорони здоров’я ЛОДА Н. Тімко, станом на 21.05.2013 року в інфекційних стаціонарах області на стаціонарному лікуванні перебуває 21 особа з числа працівників заводу «Леоні», с. Нежухів Стрийського району Львівської області.

Про це «Дивись.info» повідомили у прес-службі ГУОЗ ЛОДА

 

– у Стрийській ЦМЛ (інфекційне відділення) – 11 осіб;

– у міській лікарні м. Новий Розділ (інфекційне відділення) – 6 осіб;

– у інфекційній лікарні смт. Стебник – 2 особи;

– Жидачівській ЦРЛ (інфекційне відділення) – 2 особи.

При опитуванні хворих стало відомо, що 16.05.2013 року, всі захворілі організовано харчувалися на території підприємства. Вживали гамбургери, салат з капусти, плавлений сирок, сік. Симптоми захворювання розвинулись 17.05.2013 року – підвищення температури тіла, тошнота, блювота, пронос, явища загальної інтоксикації.

Стан 12 захворілих середньої важкості, 9 - близький до задовільного. Проводиться комплекс діагностичних та лікувальних заходів згідно стандартів та протоколів МОЗ України. В інфекційних стаціонарах посилено дезінфекційний та протиепідемічний режими. Хворі проконсультовані фахівцями Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні. Епідрозслідування триває. Ситуація знаходиться на контролі Департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: