Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом отруєння

Міліція Львівщини відкрила кримінальне провадження за фактом харчового отруєння працівників одного із підприємств, розташованих у Стрийському районі Львівщини.

Про це «Дивись.info» повідомили у відділі громадських зв’язків ГУ МВС України у Львівській області.

У Стрийську центральну районну лікарню 20 травня потрапили на лікування шестеро місцевих жителів, робітників одного з підприємств, розташованих на території Стрийського району.

Близько 17.00 години у Стрийський міський відділ міліції з місцевої центральної районної лікарні надійшло повідомлення про те, що до них було госпіталізовано шістьох працівників одного з підприємств, розташованих на території Стрийського району.

Попередній діагноз, який встановили медики на час госпіталізації хворих, – «гостра кишкова інфекція». Стан чотирьох осіб – середньої важкості. Стан здоров’я ще двох працівників медики оцінюють як легкий.

Інформацію про подію одразу внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 325 (Порушення правил боротьби з епідеміями) Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство: слідчі встановлюють обставини і причини вказаної вище події.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: