У Львові відзначили кращих офіціантів

Вже традиційно, 21 травня, львівські заклади готельно-ресторанного бізнесу відзначають День кельнера. З цієї нагоди відбулося відзначення кращих офіціантів 2013 року, яке зібрало рекордну кількість кельнерів - 125.

Цьогоріч власниками закладів визначено та подано на нагородження грамотами директора департаменту економічної політики та президента Гільдії рестораторів м. Львова рекордну кількість заявок - 125 кандидатур кращих кельнерів, а це найбільша кількість нагороджуваних за останні 5 років.

«Це свято відбувається вже вп’яте, і це направду для нас свято, хоча ви і звикли працювати на свята. Ви є обличчям міста, адже саме через вас складається враження про Львів. Тому ця професія є важливою не лише для власників ресторанів, але й для економіки міста, а ви формуєте його імідж та наше майбутнє. Адже у всьому світі кельнерство - це традиційна професія для цілих родин, яка передається від батька до сина», - зазначив під час нагородження Марк Зархін, президент Гільдії рестораторів Львова.

Після нагородження для кращих кельнерів Львова прочитав лекцію про філософію галицької кухні Тарас Возняк, культуролог, редактор часопису «Ї», а ввечері у нічному клубі «Метро» відбудеться вже традиційне «кельнер-паті».

Також вже традиційно цього року власники ресторанів будуть самостійно обслуговувати гостей свого закладу. Відтак, з 18:00 до 21:00 год., фартухи офіціантів вдягнуть власники ресторанів «Кумпель» і «Тарон», ірландського пабу «Дублін», «Play Bar’y», пабу «Люфт», ресторану «Strudel House» та шашличної «Гопак».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: