У Стрілковичах відкрили новий садочок. Фоторепортаж

Голова Львівської ОДА Віктор Шемчук 20 травня взяв участь в урочистому відкритті дошкільного навчального закладу «Дзвіночок» у с. Стрілковичі Самбірського району Львівської області.

Про це повідомив кореспондент "Дивись.info"

 

Місцеві мешканці чекали на відкритті садочка більше 12 років. Саме стільки цей садочок будували. Загалом він розрахований на 75 дитячих місць, хоча наразі, одразу після відкриття, у ньому виховуватимуть лише 30 діточок.

Фото0681

У перспективі заплановано також відкрити ясельну групу та добрати діток до 75.

Фото0683

Голова Самбірської районної ради Геннадій Дейниченко під час відкриття наголосив, що активно почали будувати садочок із 2008 року. За його словами, на доведення садочку до ладу використали приблизно півтора мільйона гривень, з яких тільки 400 тисяч – на обладнання.

Фото0684

«Нам шили і надуману корупцію при будівництві, яка власне і не дала можливості відкрити цей садочок ще у 2011 році. Зараз він розрахований на 30 місць, а потім буде ясельна група і доберемо до 75», - повідомив голова районної ради.

Фото0685

Голова Львівської ОДА Віктор Шемчук під час відкриття наголосив, що останнім часом у нас, на жаль, не так вже і багато є приємних подій, як відкриття довгоочікуваних садочків.

Фото0686

«Хочу вам повідомити, що надалі ми дуже багато уваги будемо приділяти українському, галицькому та львівському селу. Це один із способів виходів із економічних негараздів, які нас оточують», - сказав Віктор Шемчук і від Львівської ОДА подарував дітям телевізор. «Хай дивляться мультики», - пожартував очільник області.

Фото0687

 Довідка:

Дошкільний навчальний заклад розміщений у селі Стрілковичі Самбірського району. Має загальну площу 630,2 м кв.  (площа групових приміщень – 330,9 м2) і розрахований на 75 дитячих місць. Земельна ділянка при будівлі охоплює 0,49 га.

Фото0689

Облаштування

Фото0690

Дошкільний навчальний заклад складається з:

-  ігрові кімнати забезпечені меблями;

-  спальні приміщення обладнані ліжечками з двома комплектами постільної білизни;

-  їдальні, яку обладнано відповідно до встановлених вимог, посудом забезпечено в достатній кількості;

-  харчоблоку, який згідно санітарних вимог забезпечений необхідним технологічним обладнанням;

-  побутової кімнати, яка забезпечена необхідним прибиральним інвентарем, миючими засобами, рушниками, засобами особистої гігієни;

-  медичного кабінету;

-  ізолятору;

-  пральні, де прання здійснюється в автоматичних машинах.

У дошкільному закладі постійне водопостачання (холодна і гаряча вода, що дає змогу забезпечити належне виконання санітарно-гігієнічних вимог), обладнані туалети та душові кабіни.

Фото0691

На вулиці розташовано ігровий майданчик.

Фото і текст - Олег Довганик

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: