У Львові обговорять українсько-канадський досвід захисту дитинства

Сьогодні, 23 травня, о 15.00 год у малій сесійній залі Львівської міської ради відбудеться робоча зустріч з професором Факультету соціальної роботи Манітопського університету (м. Віппінг, Канада) Бредом МакКензі, на тему «Захист дитинства: українсько-канадський обмін досвідом».

Вчений представить основні світові моделі захисту дитинства, засади переорієнтації на послуги з підтримання сімей та розвитку дбайливих громад також Бред МакКензі поділиться досвідом нарощування потенціалу організації з охорони дитинства у Манітобі. З української сторони у заході братимуть участь представники наукових установ та структурних підрозділів Львівської міської та обласної рад, а саме представники кафедри соціології та соціальної роботи національного університету Львівська Політехніка, відділу у справах дітей управління сім’ї, молоді та спорту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА.

На зустрічі учасники матимуть змогу проговорити найбільш наболілі проблеми у  галузі охорони дитинства та спробувати сформувати шляхи їхнього розв’язання, використовуючи при цьому найкращі практики  закордонного досвіду.

Про це повідомили організатори зустрічі - КУ «Інститут міста».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: