У Львові проведуть конкурс ІТ-стартапів з призовим фондом 50 тис грн

Для підтримки стартап-підприємництва в західному регіоні України громадська організація Lviv Startup Club оголосила конкурс IT-стартапів «3i Startup Award». Призовий фонд конкурсу складає 50 тис грн.

Такий конкурс проводиться у Львові вдруге. Як повідомляють організатори, минулого року переможці конкурсу поїхали презентувати свій стартап у Кремнієву Долину на конференцію TechCrunch Disrupt. А проект, що зайняв друге місце - відвідав конференцію LeWeb у Парижі. За третє місце дарували новий iPad.

Цього року конкурс буде проходити у 2-х номінаціях: найкращий стартап та найкраща ідея стартапу. На переможців конкурсу чекає 50 тис призового фонду. Відтак, кращі стартами мають змогу отримати поїздку на LeWeb 2013, іPhone 5, Google Nexus 7, участь в стартап-фестивалі Bitspiration в Кракові, участь в 6-місячній програмі стартап-школи «Від ідеі до успіху», 5 клубних карток Lviv Startup Club, річна участь в IT-BPO Cluster Lviv, MS in Technology in LvBS, 2 квитки на Europe Venture Summit.

До складу журі конкурсу входить засновник першого українського стартапу, що отримав інвестиції за кордоном Влад Воскресенський, співзасновник найбільшого українського венчурного фонду Євген Сисоєв, керуючий партнер стартап-інкубатора EastLabs Евелін Буцацький.

Для того, щоб взяти участь в конкурсі необхідно подати заявку з описом свого проекту до 28 травня тут - http://startupline.com.ua/addstartup/, пройти рейтингове голосування на StartupLine до 29 травня, представити свій проект в фіналі конкурсу – на 3i Startup BootCamp 6-7 червня у Львові

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: