У Львові відбудеться презентація книги «Leopolis Consularі»

Незабаром, 4 червня, у Львові відбудеться презентація книги «Leopolis Consularі» видавництва «Літопис», присвяченої історії і сучасності функціонування у Львові іноземних консульських місій, починаючи з початку XVII століття і до сьогодення. Подія відбудеться о 11.00 год. у Палаці Потоцьких (вул. Коперника, 15).

Цей проект, робота над яким тривала близько 4 років, реалізовано Дипломатичним клубом Львова, Представництвом МЗС України у Львові та факультетом міжнародних відносин ЛНУ ім. І.Франка.

Видання «Leopolis Consularі» – це перша спроба ознайомити громадськість з історією та сучасністю діяльності у місті Львові великої кількості іноземних консульських установ. Більшість матеріалів, документів та фотографій публікуються вперше.

Готуючи цю книгу, учасники проекту прагнули продемонструвати, що місто Лева завжди було осередком не тільки культурного, мистецького, торгівельного життя в Галичині, але й важливим дипломатичним центром.

Від організаторів у презентації візьмуть участь: представники консульських установ іноземних держав, що працюють у Львові, Представництва МЗС України у Львові, факультету міжнародних відносин ЛНУ ім. І. Франка, а також видавництва «Літопис».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: