У Львові відбулася Генеральна асамблея Східноєвропейської волейбольної зональної Асоціації

18 травня у Львові за участю президента Європейської конфедерації волейболу Андре Мaйєра відбулася Генеральна асамблея EEVZA (Східно-Європейської Волейбольної зональної Асоціації). Головною подією цього заходу стало прийняття Грузії до рядів організації.  Подробиці прокоментував голова директорату Федерації волейболу України, член НОК України Олександр Бібер:

- Кілька тижнів тому грузинська Федерація волейболу висловила бажання увійти у ряди EEVZA та брати участь у змаганнях, які проходять під егідою організації, і на засіданні Генеральної асамблеї EEVZA була урочисто прийнята. Президент ЄКВ Андре Мaйєр вручив почесний знак, який це символізує. У заході брали керівники Федерацій країн, якій входять в ряди EEVZA, а також президент цієї організації Володимир Паткін.

Під час заходу, який відбувався у конференц-залі готелю «Дністер» прийнято календар на сезон-2013/2014, розглянуті питання бюджету, а також плани розвитку волейболу в країнах членах. Асамблея тривала упродовж чотирьох годин. Потім відбулася екскурсія по місту – гостям дуже сподобався стародавній Львів. В цілому було відзначено високий рівень організації заходу.

Що стосується Львову як міста проведення крупних волейбольних змагань, то в цьому сенсі ми розраховуємо на Палац спорту до Євробаскету-2015. Буде така споруда – у нас буде надія на прийом крупних турнірів з волейболу. А вже наступного року ми прийматимемо змагання серед юнаків 1997 року народження.

Про це «Дивись.info» повідомила заступник начальника управління фізичної культури і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: