Кінологічний навчальний центр ДПС України відсвяткував 68 річницю з дня утворення в/ч 2418

24 травня радник голови Львівської облдержадміністрації Василь Бахмацький взяв участь в урочистих заходах з нагоди святкування 68 річниці з Дня утворення військової частини 2418 (Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України) у м. Великі Мости.

Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Від імені голови Львівської ОДА Віктора Шемчука Василь Бахмацький привітав командування та особовий склад центру із Днем частини та наступаючим професійним святом Днем прикордонника.

У своєму виступі він зазначив, що персонал Кінологічного навчального центру сумлінно ставиться до виконання поставлених перед ним завдань з підготовки кваліфікованих інспекторів – кінологів та службових собак  для органів охорони державного кордону, проявляючи при цьому високий професіоналізм та наполегливість.

Кращим військовослужбовцям Кінологічного навчального центру було вручено грамоти та цінні подарунки.

Довідка:

Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України з моменту свого заснування здійснює підготовку кваліфікованих інспекторів кінологів та службових собак  для органів охорони державного кордону та забезпечення.

Історія Кінологічного навчального центру розпочалась 24 травня 1945 року, коли було розпочато формування окружної школи сержантського складу. 

Після проголошення незалежності України, військова частина отримала умовну назву – військова частина 2418 Північно-Західного прикордонного напрямку. 12 січня 1992 року весь особовий склад склав присягу на вірність українському народові.

В 2006 році відбулась чергова реорганізація  частини. Згідно Директиви Адміністрації Державної прикордонної служби України від 20.03 2006 року    № 211 на базі Великомостівського навчального прикордонного загону в червні 2006 року створено Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: