Українська діаспора з Литви прибуде в Україну

24 травня голова Львівської обласної ради Петро Колодій провів засідання організаційного комітету з підготовки і проведення молодіжного фестивалю «Зашків – земля Героїв».

Про це повідомила прес-служба ЛОР

Під час засідання було розглянуто питання про стан підготовки до проведення фестивалю, доповідачами з якого виступили голова Жовківської районної ради Тадей Швай і голова комісії культури та відродження райради Роман Брезітський. В ході обговорення програми проведення фестивалю члени оргкомітету висловили низку пропозицій і зауважень щодо запобігання можливих негараздів під час фестин.

Підсумовуючи засідання роботи оргкомітету, Петро Колодій наголосив на тому, що всі, хто задіяний в організації проведення фестивалю, є співвідповідальні за те, аби дійство відбулося на належному рівні й ніхто не має морального права перекладати персональну відповідальність за визначену ділянку роботи у проведенні фестин на інших. Також Петро Колодій доручив членам оргкомітету допрацювати усі зауваження, які були виголошені на засіданні.Нагадаємо, що молодіжний фестиваль «Зашків – земля Героїв» проходитиме 14-16 червня 2013 року в селі Зашків Жовківського району. У Програмі фестивалю: віче з нагоди дня народження команданта Євгена Коновальця, таборування на фестивальному полі, щоденні концерти, велопробіг «Від Степана до Євгена» (від пам’ятника Степанові Бандері у Львові – до села Зашків), квест на історичну тематику, виступи самодіяльних та народних колективів, спортивні змагання (перетягування канату, стрибки в мішках, підняття гирі тощо), смолоскипова хода до музею Євгена Коновальця, українська дискотека, Богослужіння в храмі Різдва Богородиці села Завадів (у неділю, 16 червня) та інші заходи.

У фестивалі візьмуть участь гості із-за кордону, зокрема представники української діаспори в Литві та молодіжних литовських організацій.

Серед організаторів фестивалю: Львівська обласна та Жовківська районна ради, Львівська облдержадміністрація та Жовківська райдержадміністрація, Львівська міська рада, молодіжні організації Львівщини.

Від Львівської обласної ради до складу організаційного комітету фестивалю увійшли: голова облради Петро Колодій – співголова оргкомітету, радник відділу внутрішньої політики та зовнішніх зв’язків  облради Ярослава Нурко-Матвіїшин – секретар оргкомітету, а також депутати облради Андрій Корнат, Юрій Підлісний, Тарас Скиба, Павло Хобзей, Андрій Холявка та Святослав Шеремета – члени організаційного комітету фестивалю.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: