До Львова знову з'їдуться мототуристи з усієї Європи

З 26 по 30 травня у Львові відбудеться VI міжнародний фестиваль «Голд Вінг». Щорічно цей захід в Україні відвідують понад 300 іноземних мототуристів – членів Європейської федерації байкерів «Хонда Голд Вінг» з 24 Європейських країн, серед яких Польща, Бельгія, Великобританія, Німеччина, Греція  та інші.

«Це зліт мототуристів у Львові. Це збір людей, які мають багато спільних інтересів. Програма є досить різноманітною. У вівторок буде дуже видовищний парад. Усі 24 країни представлятимуть свої прапори. Буде рухатися по місту і зупинимося на площі Ринок. Назад ми рухатимемося вже в темряві. Кожен мотоцикл додатково обладнаний світлом. Це виглядатиме досить видовищно і створить помпезну атмосферу. Самі мотоцикли виглядають дуже гарно, тому що це фактично найбільший мотоцикл серійного випуску», - розповідає  Роман Трачук, організатор 6-го міжнародного трефену Хонда Голд Вінг клубу.

Про це повідомила прес-служба ЛМР

Частина учасників подорожують із дружинами і навіть дітьми. Члени клубу – це люди переважно зрілого віку та певного статусу (про що  свідчить обов’язкова наявність мотоциклу Хонда Голд Вінг), багато хто з них є бізнесменами і політиками.

««Золоті крила» знову у Львові. І ми дуже раді. Львів це дуже гарне місто. І це недалеко до кордону, що дуже зручно для учасників з Європи. У Львові чудова атмосфера», - говорить Валентин Мазуренко, президент Хонда Голд Вінг клубу Україна.

Цього року «Голд Вінг» долучається до підтримки Міжнародного форуму та конкурсу «Золотий мольберт», який стартує 28 травня у Львові. Клуб посприяє відпочинку обдарованих дітей-учасників фестивалю у Карпатах.

«Ми вже не перший рік співпрацюємо з Голд Вінг. І цього разу ми вирішили поєднати дві важливі події, з’єднати таким містком співпраці мототуристів та фестиваль «Золотий мольберт». Ми експериментуємо, наприклад, недавно управління культури залучало байкерів, які проводили час у дитячій бібліотеці з найактивнішими читачами», - зазначила Богдана Брилинська, головний спеціаліст управління культури ЛМР.

«Управління культури посприяло, щоб Голд Вінг допоміг, щоб дітки-сироти та малозабезпечені могли не тільки у Львові взяти участь у фестивалі, а й попрацювати на пленері в Карпатах. Ми піднімемося на Говерлу, де вдало можна пояснити дітям, що таке перспектива. Природа – це найкращий вчитель. Ми хочемо виховувати дітей за допомогою мистецтва. Спорт – це здоров’я тіла, а мистецтво – здоров’я духу», - розповідає  Ольга Михайлюк, голова правління благодійної фонду «Львівська Дитяча Галерея».

Традиційно у програмі фестивалю: «Парад Націй» і «Парад Вогнів», насичена шоу програма та святковий салют. Всі бажаючі можуть розглянути мотоцикли зблизька, сфотографуватися поряд з ними та познайомитися з учасниками фестивалю під час «Параду Вогнів» і «Параду Націй» на площі Ринок в 20.00 28 травня.

Організатором фестивалю виступає мотоклуб «Голд Вінг - Україна», який є  офіційним членом Європейської федерації  байкерів  «Хонда Голд Вінг» з 2007 року. За цей час в Україні було проведено п’ять міжнародних фестивалів, зокрема три перших фестивалі у Львові відбулися за підтримки Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: