Перший в Україні вузькоколійний трамвай зі Львова поїде у Євпаторію. Фото

Євпаторійський трамвай - візитна картка міста. Цей екологічний вид транспорту є одним з найпопулярніших у євпаторійців і гостей курорту. Але сьогодні трамвайне управління потребує оновлення та модернізації рухомого складу. Перші кроки вже зроблені.

За рахунок коштів республіканського бюджету було проведено капітальний ремонт шести вагонів. Усунені несправності кузова, замінено електрообладнання. У салоні з'явилися нові напівм'які сидіння, монітори, встановлено світлове обладнання визначення маршруту.

Не виключено, що незабаром євпаторійський електротранспорт чекає поповнення. На підприємстві «Концерн-Електрон» у Львові готуються до випуску першого вузькоколійного трамваю вітчизняного виробництва.

24-tramvay-2

На запрошення Львівської обласної адміністрації заступник міського голови Сергій Стрельбицький разом з головою адміністрації Віктором Шемчуком побували на заводі, щоб ознайомитися з його роботою та обговорити подальшу співпрацю з керівництвом підприємства.
24-tramvay-1
Новий сучасний трамвай відповідає європейським вимогам безпеки та комфорту: низький рівень підлоги, широка оглядовість, знижений рівень шуму і вібрації, наявність системи кондиціонування салону і місць для осіб з особливими потребами, сучасна електронна система управління і контролю руху.

На підприємстві випускаються та інші види техніки, необхідної для роботи комунальних підприємств управління міського господарства.
24-tramvay-3
Придбати необхідну кількість трамваїв для міста за рахунок місцевого бюджету нереально. Міська влада планує стати учасниками державної програми, яка допоможе профінансувати покупку нових трамвайних вагонів.

Про це повідомила прес-служба міської ради Євпаторії.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: