Львів відзначить Свято Героїв

Сьогодні у Львові відзначать Свято Героїв. Про це повідомила прес-служба обласної ради.

Програма заходів з відзначення Свята Героїв у Львові

09.30           Покладання квітів від Львівської обласної та міської влади, громадськості до пам’ятника Тарасові Шевченку у Львові.

10.00           Покладання квітів від Львівської обласної та міської влади, громадськості до пам’ятника Романові Шухевичу в селі Білогорща.

10.10           Громадське віче за участі керівництва області, міста Львова, депутатів,  громадськості та студентства.

10.25           Урочисте запалення «Вогню Героїв».

10.30           Старт естафети студентів Львівського державного університету фізичної культури за маршрутом: площа навпроти пам’ятника Р.Шухевичу в Білогорщі – Меморіал УГА на Личаківському кладовищі у Львові.

11.00           Відвідання музею головного командира УПА Романа Шухевича в селі Білогорща.

11.45           Покладання квітів від обласної, міської влади та громадськості до пам’ятника Степанові Бандері у Львові.

11.50           Урочисте віче за участі керівництва області, міста Львова, депутатів, ветеранських та молодіжних організацій.

12.30           Формування колони № 1 з ветеранів та членів молодіжних організацій біля пам’ятника Степану Бандері, яка вирушить в супроводі оркестру Львівського державного університету безпеки життєдіяльності за маршрутом: пам’ятник С.Бандері, вул. Бандери, вул. Коперника, просп. Свободи.

13.00                   Формування колони № 2 з учнівської молоді біля готелю «Жорж» (на початку просп. Т.Шевченка). Формування колони №3 біля пам’ятника королю Данилу з парадних розрахунків ліцеїстів Львівського державного ліцею Героїв Крут, військовослужбовців 80-го окремого аеромобільного полку, а також курсантів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та Львівського державного університету внутрішніх справ МВС України.

13.30           Урочисте проходження колон проспектом Свободи, перед пам’ятником Кобзареві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: