«Свобода» розпалює національну ворожнечу, - нардеп

У ВО «Свобода» немає ідеології і немає майбутнього. Таку думку висловив народний депутат, член парламентської фракції ПР, голова Донецької обласної організації ПР Борис Колесніков журналістам у Донецьку.

«У ВО« Свобода »немає ніякої ідеології ... Якщо прибрати націоналізм, близьке до нацизму, скажімо, то нічого не залишиться. Це і є їх платформа », - зазначив Борис Колесніков.

Він сказав, що у цієї політичної сили немає ніякої економічної програми.

«Припустимо, теоретично: «Де ваша економічна програма?», «Ми всі виведемо з офшорів і за це побудуємо нову економіку». Все, з офшорів повертати вже нічого. Хто міг повернути, ті вже повернули», - повідомив народний депутат.

«Мене якось Володимир Васильович Рибак, коли він був мером міста, а я пропрацював в обласній раді 20 днів, запитує: «Як робота?» А ми зібралися 9 травня покласти квіти. А я кажу: «Ви знаєте, то конференція, то нарада, у того ювілей, то ще щось. Ще не працював». А він каже: «Борис, так це і є робота». Тобто ходити по ювілеям і все інше. Так от у «Свободи» це і є ідеологія - антисемітизм, розпалювання національної ворожнечі», - додав він, пише «Все новости».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: