У цій депресивній країні люди хочуть позитивних новин, які надихають, - експерт

90% людей слухають класичну музику, але лише 10% ходять на такі концерти, зокрема у філармонію. Про це під час лекції  «Стратегія блакитного океану для медіа» сказав президент Київської школи економіки Павло Шеремета.

Він додав, що все пов’язано з тим, що концерти, як правило, відбуваються о 19 годині, коли у місті корки і немає де припаркувати автомобіль. Також, за словами експерта, «потрібно звертати увагу на точки болю користувачів. Цим шляхом повинні йти сучасні медіа».

Експерт наголосив, що «виконавці класичної музики насправді дуже бідні, адже є таке поняття, як фіксовані затрати, коли потрібно близько сорока людей із оркестру нагодувати, привезти на стадіон для виступу, а люди натомість на концерти не ходять. Порада для медіа – починати зі споживача. Що саме людям цікаво, тому вони і нададуть перевагу» - сказав експерт.

Він додав, що «у медіа повинна бути інтеграція із споживачами. Медіа – це реконструкція суспільства».

На завершення лекції експерт дав дві поради для медіа. По-перше, «людям потрібен сенс у всьому, що відбувається». По-друге, «у цій депресивній країні люди хочуть позитивних новин. Вони стомились від негативу у їхньому житті, тому треба писати про позитивне і те, що надихає».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: