«Люди Львова» обростають обуренням

У Львові здійснився справжній шквал емоцій через організаторів премії «Люди Львова». У соціальних мережах дуже багато користувачів обурюється результатами цього шоу.

До прикладу, піар-менеджер Павла Табакова, львівська журналістка Галина Гузьо на своїй сторінці у Фейсбуці написала:

«Оперна сцена... Пафос... Світло софітів... Фанфари... Номінація "Співак року"... Перемагає (ще трохи інтриги...) - Андрій За-а-а-ліско!!!!!!! Другий рік поспіль!!!! Оце так досягнення!!! Така впевнена перемога у такому поважному рейтингу - "Люди Львова"!!! Вау-вау-вау!!!

Та що там той Табаков порівняно з Заліском??? Хіба то досягнення у Табакова за останній рік: перемога у "Голосі країни", контракт з Universal Music, випуск п"ятого альбому... Інша справа - Заліско!! Як було написано в анотації перед голосуванням, "у 2010 році йому присвоїли почесне звання Заслуженого артиста України... У квітні 2011 року відбувся великий сольний концерт Заліска у Львівській опері..."... Після таких досягнень і такого вірного визнання вже якось аж ніяково говорити про інших співучих переможців: Наталку Карпу у номінації "Співачка року" чи гурт «Glamour» у номінації "Гурт року"...

Дарма, що останньому у спину дихав мегапопулярний «Dzidzio», який тиждень тому зібрав у Львові стадіон... Напевно, у "гламурних" дівчат куди більше прихильників, ніж вміщає стадіон "Арена Львів"... Шановні організатори премії "Люди Львова", після таких-от результатів не переконуйте мене більше в тому, щоб під ваш надуманий рейтинг підписувалися якісні і чесні у своїй роботі артисти!!! Але такі (наприклад, той же Павло Табаков чи хлопці із "Піккардійської Терції") нині мали де тусуватися - в "Арсеналі" на презентації альбому талановитого мюзік-бенду Orchestra Vito!!», - йдеться у записі на сторінці Галі, де дуже багато користувачів уже встигли залишити свої коментарі.

Співачка Андріана, у свою чергу, пообіцяла оголосити війну ТРК «Львів», який повністю вирізав її виступ на концерті.

«Вчорашній мій виступ в оперному театрі приніс мені величезне моральне задоволення,отримала аплодесменти від глядачів в залі,відбулась прем"єра мого нового відео на пісню НАЗАВЖДИ,а ще змогла сказати свою думку про те яким чином визначають у Львові найкращих артистів ))).Мені дуже приємно,тому що сьогодні увесь день отримала безліч повідомлень та дзвінків з підтримкою,як від людей ,які мають відношення до шоу-бізу,так і від різних людей досі мені не знайомих))).Величезне дякую усім за підтримку!!!).Нажаль в нашому місті говорити правду не дуже модно і як наслідок в сьогоднішньому ефірі на ТРК Львів під час телеверсії вчорашнього концерту показали усіх виконавців окрім мене))),тобто мій виступ повністю вирізали))). Якщо таким чином мені вирішили закрити рот,то я попереджую,що мовчати я не буду))) і вчора люди дізнались тільки відсотків десять від того,що я могла би сказати))),але від сьогоднішнього дня і усю решта правду люди дізнаються також))).Повірте,що мені є що сказати)))...Далі буде)))...», - написано на сторінці співачки.

Нагадаємо, У Львові знову визначили кращих представників медіа, шоу та бізнесу. Традиційну акцію організовували уже вчетверте.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: