Колодій нагородив фіналістів та переможців Міжнародного конкурсу «Золотий мольберт»

Сьогодні, 1 червня, в Міжнародний день захисту дітей у Національному музеї імені Андрея Шептицького у Львові проходило нагородження переможців та фіналістів Міжнародного конкурсу «Золотий мольберт».

Фіналісти конкурсу були нагороджені дипломами та «Золотими медалями» фіналістів. Як зазначила ініціатор та організатор форуму «Золотий мольберт» Ольга Михайлюк, фіналістами стали школярі зі Львова, Дрогобича, Донецька, а також з Білорусі. Також організатори вручили «Золоту медаль» та диплом голові Львівської обласної ради Петрові Колодієві, який у фінальній частині конкурсу творив разом з юними художниками. На скляному тарелі голова обласної ради намалював карпатський пейзаж. А один із переможців конкурсу – 10-річний львів’янин Петро Рижук, який допомагав йому опанувати техніку малювання на склі, подарував Петрові Колодієві свій твір.

Вітаючи юних художників Петро Колодій побажав їм міцного здоров'я та творчого натхнення. «Нехай у вашому житті буде багато таких радісних і святкових днів, як сьогодні. Творіть, і прославляйте своєю творчістю і наш Львів, і нашу Україну»,– наголосив Петро Колодій.

Петро Колодій разом із членами журі вручив нагороди фіналістам та переможцям Міжнародного конкурсу «Золотий мольберт».

Про це повідомила прес-служба обласної ради.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: