На Львівщині святкують Міжнародний день захисту дітей

1 червня світ відзначає Міжнародний день захисту дітей. Нагадаємо, в Україні цей день святкують з 1998 року.
В установах соціальної сфери зокрема, Буківському дитячому будинку-інтернаті та Роздільському дитячому будинку-інтернаті, а також  ПТУ – інтернаті професійної реабілітації учнів – інвалідів що у м. Самборі  проведені святкові заходи: концерти, конкурси та вручені кожній дитині подарунки представниками влади та меценатами.

Діти Роздільського будинку-інтернату підготували для гостей виставу «День дитинства – гарне свято» та інсценізували казку «Маша і медвідь».

Буківським будинком-інтернатом оформлені виставки художніх робіт вихованців.

У Пустомитівському центрі реабілітації для дітей проведено конкурс малюнку долонями «Моє дитинство». Переможці конкурсу нагороджені заохочувальними призами, повідомляє прес-служба ОДА.

Крім цього, зустрічі з дітьми-інвалідами відбулися і в центрах соціальної реабілітації. Дітям було вручено подарунки від спонсорів. Гостей діти потішили концертною програмою: декламували вірші та співали пісні.

Зазначимо, з батьками дітей, яким надаються соціальні послуги в інтернатних установах, проводяться також тренінги за участю батьків на теми «Відповідальність батьків за виконання своїх сімейних обов’язків», що сприятимуть формуванню сімейних цінностей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: