У Львові пройшли поросячі перегони

Сьогодні, 1 червня, голова Львівської обласної державної адміністрації Віктор  Шемчук взяв участь у заключному  етапі  конкурсу «Кубок фермера», що пройшов  на базі оптового ринку «Шувар».

Зазначимо, що в заході взяли участь фермери Львівщини. Конкурс проводився в п’ятьох номінаціях: інтелектуальний, поросячі перегони, доїння кіз, стрижка овець та зважування птиці на око.

Як зазначив голова облдержадміністрації Віктор Шемчук, такий конкурс показує переваги фермерства над іншими формами господарювання.

«Фермер – це завжди сім’я. Ці працівники своєю власною роботою мають можливість показати, як можна успішно господарювати у сфері сільського господарства: як в тваринництві, так і в рослинництві», – сказав В.Шемчук.

Також він наголосив, що такі конкурси дають змогу фермерам переймати кращий досвід наших іноземних партнерів та відчути справжній дух здорової конкуренції.

«В реальному житті,  на будь-якому ринку щоденно йде боротьба за покупця і тут також перемагає найсильніший. Тому ми з таким ентузіазмом підтримуємо такі заходи і самі активно беремо в них участь», -  підкреслив очільник Львівщини.

За результатами трьох етапів перемогу в конкурсі здобуло фермерське господарство «Лелик» Жовківського району. Віктор Шемчук привітав переможця, вручив Кубок фермера та головний приз  – ключі від трактора.

Головною інтригою фіналу стало нагородження кращого фермера Львівщини. Переможець визначався за результатами роботи протягом року. Усі учасники отримали цінні призи від організаторів та спонсорів, а на переможця у номінації «Кращий фермер» чекав новісінький трактор.

Переможці конкурсів:

1)      Фермерські перегони на тракторах – Микола Пилипець (Жовківський район).

2)      Стрижка овець на швидкість – фермерське господарство «Радовань-Нова» (Пустомитівський район).

3)     Доїння кіз – фермерське господарство «Агро Вікторія» (Пустомитівський район).

4) Інтелектуальне змагання - фермерське господарство «Вулик» (Жовківський район).

5) Поросячі перегони – фермерське господарство «Еталон М» (Перемишлянський район).

6)      Кращий фермер – фермерське господарство «Лелик» (Жовківський район).

Довідка: Кубок Фермера – це премія у галузі сільського господарства, яку започатковує піар-агентство за підтримки Львівської облдержадміністрації, Асоціації Фермерів, приватних землевласників Львівської області і Львівської філії НДІ ім. Погорілого та ринку «Шувар».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: