6 червня назвуть «Інвесторів року 2012»

сутички2

6-7 червня у Львові пройде Форум альтернативної енергетики «Інновації. Енергетика. Розвиток». О 11 30 у готелі «Дністер» запланована прес-конференція для засобів масової інформації.

Інтернет-видання «Дивись. Info» виступає інформаційним партнером проведення форуму.

Подаємо попередню програму заходу.

Заплановано, що на під час офіційного відкриття відбудеться привітання для учасників Форуму від голови Львівської ОДА Віктора Шемчука.

Вже о 10 годині пройде засідання секції на тему «Розвиток альтернативної енергетики. Правове регулювання реалізації проектів у сфері альтернативної енергетики». Доповідачами із цього питання будуть директор ТзОВ» Дрогобич Енерджіс» Андрій Панін, керуючий партнер ТзОВ «Аудиторська компанія «ДК-Україна» Роман Білик, начальник управління генеруючих підприємств НКРЕ Василь Волошенюк, технічний директор ПАТ «Львівобленерго» Володимир Романишин та начальник управління промисловості та ПЕК ЛОДА Земомислав Новікевич.

Далі учасники форуму обговорять практичні аспекти фінансування проектів у сфері альтернативної енергетики та практичні аспекти розробки і реалізації проектів у сфері відновлювальної енергетики й дадуть практичні поради із вуст лідерів бізнесу у цій галузі.

Також 6 червня ввечері відбудеться нагородження лауреатів та переможців конкурсу «Інвестор року 2012».

Наступного дня, 7 червня, експерти спілкуватись на теми «Науково-технічні і інноваційні програми», «Стаптап-інкубатор як реальний інструмент для створення власного бізнесу» тощо. У цей день пройдуть дебати суддів та оцінка команд учасників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: