Львів оплакує талановиту дівчинку, яка загинула у Криму

Батьки 10-річної львів'янки Діани Сидельник, що трагічно загинула у кримському санаторії, вирушать по тіло доньки наступного дня. Родичі чекають на батька дівчинки, який їде з Чехії. Мала навчалася у львівській 77-й школі й була однією з найліпших учениць. Учителі розповіли - Діана дуже раділа можливості побувати в дитячому санаторіїї. Це була її перша поїздка без батьків.

Класний керівник Діани, щойно дізналася про смерть улюбленої учениці - розвісила над дошкою всі нагороди п'ятого-А. У кожній - заслуга дівчинки. Вчителька показує журнал - там навпроти Діаниного прізвища лише позитивні оцінки, повідомляє НТН.

Романна Тиховецька, класний керівник загиблої дівчинки:

- Творча дитина! Розумна дитина! Інтелігентна дитина! Втрата невимовна! Це є пуста ніша тепер в сім'ї на все життя, через чужу халатність.

Це була перша в житті самостійна поїздка Діани, розповідає директор школи. Каже, дівчинка раділа неймовірно - сподівалася знайти нових друзів та набратися вражень. Путівку отримала як винагороду. Вона була безкоштовна, заплатили лише за дорогу. Їхати в санаторій треба було ще до завершення навчального року. Та вчителі відпустили - бо теж дуже раділи за вихованку.

Ольга Прокопишин, директор СШ №77 м. Львова:

- Мама пояснила нам, так що вона ходить в позашкільний заклад і там вона як учениця, яка гарно малює, вона отримала таку нагороду, таку путівку за конкурс, де вона малювала.

У школі жалоба - тут скасували всі заплановані заходи. І учні і вчителі думають і говорять лише про Діану.

Ольга Прокопишин, директор СШ №77 м. Львова:

- Дуже талановита дитина, дуже талановита. Різнопланова дитина, тому що, я кажу, вона і співала, вона і малювала, вона і віршики складала.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: