Львів розпочинає акції протесту проти свавілля чиновників Садового

Сьогодні, 3 червня, о 10.00 год мешканці гуртожитку на вул. Зеленій, 57 у м. Львові розпочинають акції протесту проти свавілля виконавчих органів Львівської міської ради.

Про це «Дивись.info» повідомили мешканці будинку.

Мета акцій – домогтися взяття гуртожитку на баланс, укладення міською радою угод з підприємствами надавачами комунальних послуг (в т.ч. газо- та енергопостачання); інформування громадськості м. Львова про наявні порушення виконавчою владою міста прав людини, а також – спроби видворити людей із їхнього житла шляхом погіршення умов проживання громадян у гуртожитку.

«Недбале ставлення органів місцевого самоврядування до житлового фонду комунальної власності та небажання виконавчими структурами Львівської міської ради виконувати положення Закону України «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків», а також ігнорування чиновниками бажанням мешканців гуртожитку оплачувати кошти за утримування будинку та прибудинкової території унеможливлює укладання договорів з комунальними підприємствами про надання комунальних послуг та ускладнює умови проживання людей у гуртожитку»,  - йдеться у повідомленні організаторів.

Захід передбачає наявність плакатів (наприклад, «Важливий не закон, важлива вигода» та ін.), які будуть розміщені на фасаді будинку з часу початку акції і до дня вирішення питання укладення міською радою відповідних договорів на забезпечення мешканців гуртожитку комунальними послугами в т.ч. газо- та енергопостачання.

При вході до гуртожитку Вас зустріне «Представник Міської Влади, в якого «свої» закони» (роль зіграє Безіменне Опудало).

У нас Ви зможете отримати наступну інформацію:
- Про «права» людини і львів’янина;
- Про способи «виживання» людей (в т.ч. «виморожування»);
- Про принципи та методи недбалого ставлення до житлового фонду комунальної власності;
- Про принципи роботи органів місцевої влади;
- Про способи «виконання» Законів України та іншу, не менш цікаву.

Ви також можете взяти участь в екскурсії «апартаментами» гуртожитку, де на реальних прикладах побачити зазначене вище.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: