Львів відвідає один з найкращих піце-майстрів світу

Робити добро не лише легко, але й смачно. Ресторан «Піца Челентано Рісторанте» організовує благодійну акцію зі збору коштів для онкохворих дітей.

Цього тижня у Львові перебуває один з найкращих піце-майстрів світу – Алессандро Негріні з Італії. І завтра, 4 червня, відбудеться благодійний вечір за участю майстра. Кошти, зібрані від замовлення Піци дель Маестро, яку приготує видатний італієць, будуть спрямовані на лікування онкохворих дітей.

Захід відбудеться в ресторані «Піца Челентано Рісторанте», що знаходиться за адресою: вул. Галицька, 1. Початок о 19.00 год.

А в середу, 5 червня, для усіх, хто хоче навчитися готувати справжню італійську піцу, відбудеться майстер-клас від Алессандро Негріні. Вартість майстер-класу 100 грн. Телефон для запису - 236 72 60.

Увага для журналістів! Також є можливість для ексклюзивного інтерв’ю з Алессандро Негріні: 4 червня о 18.30 год в ресторані «Піца Челентано Рісторанте».

Довідка

Зібрані кошти від замовлення Піци дель Маестро будуть спрямовані на придбання апарату інфузомат fmS для проведення планової хіміотерапії, анестезії та інтенсивної терапії для відділення гематології та інтенсивної терапії Комунального закладу Львівської обласної ради Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: