Львів заполонять ветеринари

Львову по праву надано звання Культурної столиці України. І це не просто слова. Місто, з багатовіковими традиціями, манить до себе туристів, як співвітчизників, так і закордонних гостей.  З 5 по 7 червня 2013 року в одному з найкрасивіших міст нашої країни - Львові, в готелі «Супутник» пройде Міжнародний Конгрес ветеринарних лікарів. 28 країн - така сьогодні географія Конгресу.

Більше 500 фахівців з Америки, Канади, Грузії, Латвії, Естонії, Польщі, Німеччини, Франції ... всіх і не перерахуєш, приїдуть спілкуватися і ділиться знаннями на благо братів наших менших. І це вже зареєстровані учасники! Світові світила в галузі ветеринарії з Німеччини, Польщі, Росії ділитимуться досвідом з українськими та закордонними колегами.

З 9 ранку до 6 вечора паралельно в кількох залах будуть проходити лекції, майстер-класи, практичні заняття. Кожен ветеринарний лікар зможе обрати для себе ту спеціалізацію і ті лекції, які необхідні в його роботі. Дерматологія, онкологія, хірургія, офтальмологія, дірофеляріоз ... Цей захід допоможе вітчизняним фахівцям пізнати всі тонкощі сучасного діагностування та лікування домашніх тварин. Для фахівців працюватиме виставка досягнень сучасної міжнародної ветеринарії.

6 червня в 19.00 в готелі «Супутник» відбудеться святкова церемонія нагородження почесними нагородами «Ветеринар року» і «Ветеринарне визнання». Українська асоціація ветеринарних лікарів нагородить кращих вітчизняних і зарубіжних фахівців за результатами їх робіт і досягнень.

Але ветеринарні лікарі не тільки працюватимуть. Для них влаштовувачами Конгресу продумана розважально-пізнавальна програма. Адже багато гостів Конгресу приїжджають до Львова вперше.

Більш детальну інформацію можна отримати в прес-службі Конгресу з 5 по 7 червня в готелі "Супутник" за адресою: м. Львів. вул. Княгині Ольги. 116, повідомляють організатори

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: