У Львові діти в образах мімів боролися проти куріння

Минулого тижня, 31 травня, о 12.00 год. працівники відділу соціальної роботи Сихівського району Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно із вихованцями театрального гуртка «Шпаки» Центру дитячої та юнацької творчості МЖК-1 на проспекті Свободи провели акцію до Всесвітнього дня боротьби з тютюнопалінням. Мета заходу - запобігання поширенню куріння серед молоді, інформування про його наслідки та заклик до здорового способу життя, передає прес-служба ЛМР.

Під час акції вихованці Центру творчості у образах мімів закликали львів'ян кидати цигарки у смітник  та за допомогою театральної гри продемонстрували мешканцям міста шкідливий вплив тютюнопаління на організм курця.

«Важливу роль у попередженні тютюнопаління та боротьбі із ним займають просвітницькі заходи спрямовані на формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя. Цією акцією ми намагалися заохотити львів'ян позбутися звички, яка руйнує здоров'я людини. Не може не тішити те, що  мешканці міста радо підтримали захід і без жалю викидали цигарки у смітник», - каже Максим Годяк, начальник відділу соціальної роботи Сихівського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: