Журналіста на Львівщині побив депутат від "Батьківщини"?

Журналісти повинні вимагати у керівництва «Батьківщини» публічних вибачень за те, що на Львівщині депутат Стебницької міської ради від зазначеної політичної сили побив журналіста, представника руху «Чесно». Приниження журналістів опозицією необхідно припинити. Про це заявив народний депутат України, перший заступник Голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.

«Безпрецедентний випадок стався на Львівщині - депутат від «Батьківщини» дозволив собі фашистський вчинок - жорстко побив, завдав каліцтва, зламав ногу журналісту, представнику руху «Чесно». І коли опоненти говорять про те, що проявів неофашизму в їх рядах немає - то це якраз приклад зворотного. Неофашисти з опозиції почали бити журналістів», - зазначив народний депутат.

«Не розумію, чому досі мовчить журналістська братія. Сьогодні необхідно звернутися до всіх журналістів - де їх солідарність? Вони повинні засудити «Батьківщину» за переслідування журналістів. Вони повинні вимагати від керівництва «Батьківщини» публічного вибачення за цей злочин. Журналісти не повинні залишити без уваги цей факт. Необхідно припинити їх приниження. А. Яценюк, голова парламентської фракції «Батьківщина», повинен вибачитися за фашистський вчинок свого побратима на Львівщині, який побив журналіста, представника руху «Чесно», - наголосив він.

«Пан Лозинський, народний депутат від «Батьківщини», вже вбив людину. Тепер у лавах цієї політичної сили черговий злочин - побиття людини», - звернув увагу Михайло Чечетов.

Про це повідомила прес-служба ПР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: