Львівська ОДА сприятиме лісникам. Але от у чому?

Під час «Години Землі» «Компанія Ензим» вимкнула зовнішню підсвітку підприємства
«Компанія Ензим» долучилась до всесвітньої екологічної ініціативи «Година Землі — 2016». Під час екологічної акції 19 березня на підприємстві вимкнули зовнішню підсвітку будівель. Нагадаємо, ця всесвітня екологічна ініціатива закликала разом з цілим світом вимкнути несуттєве освітлення на одну годину в знак турботи про майбутнє планети.

4 червня відбулось засідання колегії Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства за участі заступника голови Львівської облдержадміністрації Сергія Василенка.

Під час засідання присутні обговорили підсумки роботи підприємств управління в осінньо-зимовий період 2012-2013 років та завдання щодо забезпечення їх стабільної роботи у наступному осінньо-зимовому періоді. Також було заслухано інформацію щодо проведення весняних лісокультурних робіт на підприємствах Львівського ОУЛМГ.

Окрім цього, на порядку денному члени колегії розглянули низку актуальних питань, зокрема, щодо стану виконання аукціонних договорів, виплати заробітної плати, будівництва лісових доріг, запровадження електронної системи обліку деревини на підприємствах та інші.

Заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Василенко наголосив, що обласна влада зацікавлена у стабільній роботі лісогосподарських підприємств, тому підтримуватиме лісників у виконанні функцій та завдань, поставлених державою, повідомляє прес-служба ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: