У Східниці провели відкритий турнір з боксу

У рамках фестивалю "Східницьке літо"  проведено відкритий турнір Східниці з боксу, мета якого: популяризація і розвиток боксу у Східниці та підвищення майстерності юних боксерів; формування засад здорового способу життя серед молоді.

Участь в змаганнях взяли 28 юних боксерів з Дрогобицького району. В змаганнях приймали участь юнаки 1995 року народження та молодші. Змагання проводились за олімпійською системою, згідно правил боксу. В  перервах турніру підтримували спортсменів  та розважали вболівальників акробатичними номерами чарівні дівчата з східницької шкільної групи підтримки "Ейфорія".

Переможці та призери були нагороджені грамотами, медалями, кубками. У номінації  "За найкраще проведений поєдинок та майстерність" відзначено кубками Коцко Андрій (Східниця) та Івачевський Дмитро (Борислав).  "Найвидовищніший бій"  провів Журавчак Володимир (Східниця).

Відкритий турнір Східниці з боксу від тепер буде постійним спортивним турніром.

Організатором відкритого турніру Східниці  стали  Східницька селищна рада на чолі з селищним головою Іваном Піляком та ДЮСШ "Атлант" (Борислав).

Про це повідомила прес-служба Східницької міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: