Названо «Інвесторів 2012 року»

У Львові у рамках другого міжнародного форуму інвестицій та інновацій визначено та нагороджено переможців конкурсу «Інвестор року 2012».

Дипломами переможців конкурсу та спеціальними авторськими статуетками нагороджуються:

 У номінації «Інвестор року-2012: найкраща СОЦІАЛЬНА інвестиція»:

 «Український Католицький Університет Української Греко-Католицької Церкви»

Відкриття Колегіуму УКУ ім. Патріарха Йосипа Сліпого стало однією з найбільш знакових подій 2012 року. Сьогодні в Українському Католицькому Університеті навчається близько 900 студентів та щороку більше 600 слухачів короткотривалих сертифікатних програм та різноманітних шкіл.

Серед соціально-освітніх проектів УКУ, які відбулись у 2012 році,  варто зазначити: відкриття Професійної програми магістерського рівня з інновацій та підприємництва, Магістерська програма з журналістики, Сертифікатна програма «На службі охорони життя»,  Сертифікатна програма з вивчення конфліктів та управління ними, а  також Школа української мови та культури, на якій щоліта іноземці з цілого світу вивчають українську мову і  традиції.

Інвестиції УКУ за 2012 рік склали 45 948 936 грн. Загальні витрати на Колегіум з початку будівництва склали 57 152 300 грн. У навчальному закладі працює 388 працівників, у минулому році тут створено 38 нових робочих місць.  

у номінації «Інвестор року-2012: Найкраща іноземна інвестиція»:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Клінгспор»

(Сімейне підприємство зі 100% німецьким капіталом. Виробництво абразивних матеріалів з найбільшими заводами в Німеччині, Польщі  та Китаї)

Розширення виробництва, відкриття нових цехів та виробничих приміщень, професійний розвиток та підвищення кваліфікації працівників, організація на території заводу місць відпочинку та спорту.

Загальна інвестиція станом на сьогоднішній день – 62 млн. гривень, сума інвестицій, здійснених у 2012 р., становить 34 млн. гривень. Створено 165 робочих місць та планується збільшити їх кількість до 500.

у номінації«Інвестор року-2012: найкраща вітчизняна інвестиція»:

Закрите акціонерне товариство «Трускавецькурорт»

Завершення реконструкції спального корпусу санаторію «Каштан» класу 4* (готель «Міротель») та створення єдиного санаторного комплексу в складі спального корпусу та діагностичного центру; перепрофілювання спального корпусу №7 санаторію «Берізка» під водно-оздоровчий комплекс санаторію «Каштан» (готель «Міротель»).

Протягом 2012р. освоєно 394 млн. 665 тис. гривень та створено 211 робочих місць.

спеціальними номінаціями та Дипломами  конкурсу також нагородили:

У НОМІНАЦІЇ «Інвестор року-2012: БАНКІВСЬКИЙ ІНВЕСТОР ЕКОНОМІКИ»

Публічне акціонерне товариство «Кредобанк»

Обслуговування підприємств малого і середнього бізнесу, використовуючи переваги професійності працівників і всебічної підтримки потужного Акціонера, найбільшого банку Польщі. Функціонує 2000 робочих місць.

Обсяг нових кредитів, виданих Банком для економіки Львівської області у 2012 році  становить 340 млн. 671 тис. гривень.

У НОМІНАЦІЇ «Інвестор року-2012:  найкраща ЕКОЛОГІЧНА ІНВЕСТИЦІЯ»

Публічне акціонерне товариство  «Миколаївцемент»

Продовження екологічної програми, спрямованої на зменшення негативного впливу на довкілля,  організація виробничого навчання  в освітніх закладах Львівщини, спонсорські інвестиції у відновлення інфраструктури Миколаївського району та інвестиції в галузь охорони здоров’я. Інвестиції компанії протягом 2012 року склали 55 млн. гривень.

Кількість робочих місць – 536.

 Дипломами лауреатів конкурсу нагороджено:

Публічне акціонерне товариство

 «Холдингова компанія «ЕКО-ДІМ»

 

Виконання  підприємством  у 2012 році  будівельних робіт на суму понад 200 млн. гривень, здано в експлуатацію 4 житлових будинки та частина секцій  2–х багатоквартирних житлових комплексів. Побудовано дитячий дошкільний заклад по вул. Плуговій та храм св.Володимира,  відзначені спеціальними нагородами та дипломами. Сума інвестицій у 2012 р. становила 188млн. 619тис. гривень, а загальна кількість персоналу сягає 1000 чоловік.

Товариство з обмеженою відповідальністю

«Науково-виробниче підприємство «Гетьман»»

 

Виробництво алкогольної продукції класу «еліт» та «мідл». Інвестиції у технічне переоснащення виробництва лікеро-горілчаних виробів та нове обладнання у 2012 році становили 48 млн. 804 тис. грн., створено 98 нових робочих місць.

Товариство з обмеженою відповідальністю

"ЛЕОНІ Ваерінг Системс УА ГмБХ"

 

Продукція дроту та кабелю, а також виготовлення кабельних систем для засобів транспорту на світовому ринку. Обсяг внесених компанією інвестицій у
2012 р.  становив 36205,00 тис.грн. На підприємстві працевлаштовані
5300 працівників.

Обсяг виготовленої продукції/наданих послуг 338973 тис.грн.

 Товариство з обмеженою відповідальністю

 «ОДВ-Електрик»

 

Достойне місце на міжнародному ринку автомобілебудування та виробництво електромеханічного обладнання  на замовлення  компаній  Фольксваген-Ауді, Бош та інших. Збудовано і введено в експлуатацію  1 000 кв.м. сучасних виробничих цехів  та реконструйовано близько 1500 кв.м. існуючих будівель. Обсяг інвестицій у 2012 році склав 820,8 тис.Євро (10 644 100 гривень) , надано послуг по переробці давальницької сировини на суму 49 737 900 гривень, створено майже 200 нових робочих місць.

  Товариство з обмеженою відповідальністю

«Амардіко 120 Україна»

Здійснення ремонту та технічного обслуговування машин і устаткування промислового призначення. Виробництво кранів та клапанів, обробка та нанесення покриттів на метали, виконання загальних механічних операцій. Бронзова нагорода серед підприємств України за критеріями: «Прибутковість та ліквідність», «Масштаби виробництва та платоспроможності», «Соціальні показники», «Ефективність використання ресурсів» та «Інвестиційна привабливість» за основним видом діяльності «Виробництво кранів і клапанів».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: