Оголошено конкурс на посаду ректора Франкового університету

Сьогодні оголошено конкурс на заміщення вакантної посади ректора Львівського національного університету імені Івана Франка.

Про це під час президії обласної ради повідомив депутат обласної ради, викладач університету Пилип Пилипенко.

За його словами, "нічого екстримального в університеті не відбувається",

"Мене дивують усі ці коментарі у пресі, навіть вчора по телебаченні був ролик про університет, але ніяких проблем у роботі університету немає. Нічого екстримального в університеті не відбувається. Сьогодні оголошено конкурс на заміщення вакантної посади ректора. Так, Івану Вакарчуку відмовлено в участі у конкурсі, хоча він має на це право, але згідно із статутом, обов’язки ректора сьогодні виконує перший проректор, який має право підпису на усіх документах. Тому наголошую, що ніяких проблем немає і нічого екстримального в університеті не відбувається", - сказав Пилип Пилипенко.

Зазначимо, що депутат Юрій Підлісний запропонував голові обласної ради Петру Колодію від імені президії обалсної ради вивчити ситуацію, яка склалась в університеті.

"З 20 травня Іван Вакарчук звільнений із посади у зв’язку із закінчення терміну угоди, а нового ректора не призначено. Я б ремомендував голові обласної ради від імені президії звернутись у ректорат і з’ясувати цю ситуацію, адже є підозри, що через відсутність ректора і людини, яка має право підпису люди вчасно не отримують дипломи, порушується питання отримання відпусток тощо", - сказав Підлісний.

Після цього власне і взяв слово Пилип Пилипенко, який розповів, що його дивує істерія у ЗМІ щодо ЛНУ імені Франка.

"Бачите, ми одразу усе з’ясували", - прокоментував це Колодій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: