19-річний львів’янин став Чемпіоном світу із кікбоксингу 2013 року. Фото

19-річний львів’янин Микола Гавриляк став Чемпіоном світу із кікбоксингу  у розділ  «Косікі –А» (аналог  К-1 з дозволеними кидками на поміст рингу),  серед дорослих вагою до 80 кілограм.

Перемогу львів’янин виборов на Чемпіонаті світу з кікбоксингу WPKA 2013, який тривав впродовж 26 травня - 2 червня  у Афінах  (Греція). Загалом участь у  змаганнях взяло 650 спортсменів із 40 країн світу. За результатами Чемпіонату, Україна зайняла 1 командне місце, виборовши 39 золотих медалей, 37 срібних та 36 бронзових.

Тим часом Микола Гавриляк став наймолодшим Чемпіоном світу серед дорослих.  «На Чемпіонаті Микола переміг  спортсменів з Чехії, Греції та Туреччини.  Це була велика і довгоочікувана перемога, Кікбоксингом Микола займається із 8 років. А у житті це звичайний молодий  хлопець, який працює у львівській  сільськогосподарській компанії «Барком» , - розповів тренер Миколи Роман Кардаш.

Із перемогою з Чемпіонату повернулася також львів’янка Катерина Тарновська.  Спортсменка виборола  золоту медаль Чемпіонату Світу з кікбоксингу WPKA2013 року.

0000 0001

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: