На Львівщині хочуть створити "Країну дитячих мрій"

ато23

На базі діючих дитячих будинків сімейного типу, що у селі Пнікут Мостиського району Львівської області, планується створення дитячого містечка під навою «Країна дитячих мрій». Таку ініціативу, сьогодні під час зустрічі з головою Львівської ОДА Віктором Шемчуком, озвучив директор релігійної місії Карітас СПЕС Римо-католицької церкви у Західному регіоні отець В’ячеслав Дорош.

Під час зустрічі Віктор Шемчук висловив вдячність отцю В’ячеславу за все те, що він зробив для влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, до сімейних форм виховання, а також за те, що не припиняє рухатись у цьому напрямку та продовжує дарувати дітям можливість отримати сім’ю.

Зазначимо, що участь у зустрічі також взяли начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Володимир Лис, директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Ірина Романів, заступник начальника – начальник відділу містобудування управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів ОДА Олег Гоцій, а також сільський голова села Пнікут Микола Нагайло.

В’ячеслав Дорош представив проект майбутнього містечка «Країна дитячих мрій» у Пнікуті, після чого учасники зустрічі розглянули проблемні питання щодо фінансування генерального плану села та збільшення ліміту на електропостачання.

Варто наголосити, що Віктор Шемчук також пообіцяв посприяти у встановленні точок доступу WiFi для безпровідникового інтернету для уже діючих дитячих будинків сімейного типу та жителів села Пнікут. Керівник області також наголосив, що під час зведення такого дитячого містечка, слід обов’язково облаштувати спортивний майданчик в рамках реалізації обласної цільової програми «Спортивний майданчик» на 2011-2016 роки.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: