У Львові триває ІІ Міжнародний Форум інвестицій та інновацій. Фоторепортаж

У Львові вже вдруге триває ІІ Міжнародний Форум Інвестицій та Інновацій, який вже другий рік поспіль проводять у Львові.

Міжнародний Форум Інвестицій та Інновацій «Високі технології для розвитку і добробуту» організований задля розвитку співпраці між підприємцями та інвесторами, а також сприяння залученню інвестицій в Україну та Східну Європу.

Основними акцентами цьогорічного Форуму є реалізація проектів в сфері альтернативної енергії та залучення інвестицій в стартап проекти у галузі інформаційних технологій.

Зазначимо, що в рамках сьогоднішнього Форуму відбудеться Міжнародний Форум Альтернативної Енергетики, конференція «Видобуток природного газу в Україні: проблеми та перспективи»,  Step IT Стартап Boot Camp та Фінал конкурсу стартап проектів.

Серед ключових питань, які розглядатимуться на цьогорічному Міжнародному Форумі Альтернативної Енергетики є ​правове регулювання реалізації проектів в сфері альтернативної енергетики, роль «зеленого тарифу» у стимулюванні інвестицій у проекти відновлюваної енергії, ​ практичні аспекти фінансування проектів в сфері відновлювальної енергетики, ​останні тенденції в галузі використання енергії вітру, сонця та геотермальної енергії, сьогодення і майбутнє біоенергетики, приклади з практики лідерів ринку в секторі відновлюваної енергії, перспективи та проблеми видобутку сланцевого газу в Україні.

Також в рамках заходу відбудеться нагородження переможців та лауреатів конкурсу «Інвестор року 2012». Нагадаємо, у березні-квітні 2013 року обласна державна адміністрація спільно з Львівською торгово-промисловою палатою проводили щорічний конкурс «Інвестор року», в рамках якого відзначаються вітчизняні та іноземні компанії, що внесли значні обсяги інвестицій в економіку Львівщини, створили нові робочі місця, запровадили нові технології та інноваційне обладнання.

f1 f2 f3 f4

Варто відзначити, що Форум триватиме два дні. Пряму трансляцію заходу можна переглянути на офіційному сайті Форуму  http://www.iiif.com.ua.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: