Львів отримає 30 млн євро на теплопостачання. Відео

Пошкодження дорожнього полотна, що виникли на вул Стуса через сильну зливу, підрядники будуть виправляти. Однак, проблема в несправному колекторі. Як розповів міський голова Львова, під час реалізації проекту «Трамвай на Сихів» старі мережі на дорозі будуть замінювати. Кабінет Міністрів схвали співпрацю міста з ЄБРР.

«Цього тижня Львів пережив велику зливу. В середу з навантаженням не справився аварійний колектор на вул Стуса. Було пошкоджено частину дороги, яка нещодавно була відремонтована. Безперечно, підрядник виправить цю помилку. Але вул Стуса треба ремонтувати капітально, треба міняти мережі, аварійний колектор. Це стане можливим, бо Кабінет Міністрів проголосував рішення щодо проекту «Трамвай на Сихів». Ми ремонтуємо Стуса, наводимо порядок на пр Червоної Калини, прокладаємо трамвай.

Другий великий проект, який був підтриманий на Уряді, - це покращення системи теплопостачання міста. Ми отримаємо додаткову інвестицію в розмірі 30 млн євро. Це будуть створені нові робочі місця, а мешканці нашого міста отримають тепло кращої якості. І що головне – ми принципово будемо стояти на позиції – в жодному разі не підвищувати тарифи», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

 

відео – Андрій Андрух

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: