У Львівському аеропорту відбувся перший Аероконгрес в Україні. Фото

6 червня у Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького розпочав роботу дводенний Аероконгрес. У рамках даного заходу відбувається виставка сучасних авіатехнологій та конференція, що присвячена обговоренню останніх інновацій і тенденцій у авіабізнесі. Зазначимо, що «Аероконгрес 2013» проходить за підтримки Міністерства інфраструктури України.

Участь у відкритті конференції в рамках «Аероконгресу 2013» взяв заступник голови-керівник апарату Львівської ОДА Вадим Гураль. У зверненні до учасників заходу він відзначив: «Надзвичайно важливим є те, що цей спеціалізований щорічний конгрес відбувається вперше у Львові. Сьогодні на ринку представлені ще не всі сфери авіаційних послуг, можливо, й не всі відчувають важливість цього заходу, але саме такі заходи сприяють розвитку авіаіндустрії».

Додамо також, що мета конференції – зібрати кращих фахівців і топ-менеджерів аеропортів, авіакомпаній, інвесторів, ключових виробників обладнання, представників уряду, щоб акумулювати якісний обмін ідеями та досвідом для розвитку авіаіндустрії в Україні і СНД. До слова, це перша і єдина в Україні конференція, присвячена питанням розвитку авіаційної індустрії, підвищенню конкурентоспроможності та інвестиційної привабливості Аеропортів України та СНД.

Варто зазначити, що на конференції «Аероконгрес-2013» буде розглянуто питання будівництва та реконструкції аеропортів, їх експлуатації під час масових міжнародних заходів. Окрім цього, представники п’яти аеропортів міст, що зустрічали фінальну частину чемпіонату Європи з футболу ЄВРО 2012, ділитимуться власним досвідом та рекомендаціями.

Фото Валерія Шмакова

_y0Mdmc3JUMZpwXop9PdwI ZPBev21lvLE Yz-BieKA9hM Y1fYHMDu1tA VDu4z1nbAXE od9JP8wDlFM KX1I3iPbDj0 khupj_fgMFs J5-IJO0WHP8 IkKr1oJ2IYU G8lqLFUgo0w ee2PPY9ZPyk E9qwOow3ZOg _y0Mdmc3JUM

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: