На «Території дружби» дітвора вчитиметься робити букети з цукерок

Творчі майстер-класи чекають на діток протягом літа на «Території дружби». Відтак, у Шевченківському районі міста у понеділок, 10 червня, у рамках програми проведуть заняття зі створення солодкої композиції. Майстер-клас відбудеться у клубі «Сонечко-2», що на вул. Гетьмана Мазепи,13 а об 11:00 год.

 На майстер-класі покажуть техніку виконання букетів із цукерок, а також роз’яснять, як можна створювати оригінальні букети та композиції  із цукерок, які прекрасно вписуються в інтер’єри та пасують до різноманітних свят.

«В рамках художньо-мистецької частини програми «Території дружби» ми ознайомлюватимемо дітей з новими видами рукоділля, навчатимемо основ композиції. Залучаючи діток до майстер-класів, на яких вони пробуватимуть створити композиції із найрізноманітніших предметів і речей, ми прагнемо розкрити приховані таланти кожної дитини», - говорить Марта Геронович, педагог-організатор УДЮМК Шевченківського району, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Нагадаємо, заняття на «Території дружби» – безкоштовні.

Довідка

Територія дружби – осередок літнього дозвілля, яке для дітей організував УДЮМК Шевченківського району.

Працюватиме «Територія дружби» з 1 червня до 31 серпня з 11.00 до 17.00 (з понеділка по п’ятницю) при клубі естетичного виховання «Сонечко-1» (вул.Гетьмана Мазепи,13а). В програмі «Території дружби» - пізнавальні заняття для діток, мистецькі майстер-класи, спортивні вправи, ігри на майданчику поблизу.

Заняття —  безкоштовні.

Більше інформації про «Територію дружби» можна отримати за номерами телефонів 252-18-28 або 0677139786.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: