Прокуратура вказала пальцем на обласне МВС

Львів’ян «яскраво вразив» Lviv Fashion Week
24-27, березня відбувся Львівський Тиждень Моди — проект міжнародного формату, що проводиться за стандартами світових тижнів моди ready-to-wear. Lviv Fashion Week орієнтований на виявлення і підтримку молодих дизайнерів та водночас надає якісний подіум для демонстрації колекцій відомим брендам.

Прокуратурою Львівської області перевірялись обставини щодо надання Пустомитівській ЦРЛ приміщення центральної контори у селі Верхня Білка під лікарську амбулаторію.

Зазначимо, що 17 лютого 1997 року учасниками зборів уповноважених колгоспу-арготоргу «Білківський» прийнято рішення про безкоштовну передачу на баланс Пустомитівської центральній районній лікарні приміщення центральної контори с. Верхня Білка під лікарську амбулаторію.

На підставі рішення виконавчого комітету сільської ради від 14.08.2008 «Про згоду на оформлення права власності за Пустомитівською ЦРЛ будівлі Верхньобілківської амбулаторії загальної практики сімейної медицини» Львівським БТІ видано свідоцтво про право власності на вищевказане нерухоме майно.

У подальшому, Верхньобілківська сільська рада звернулась у господарський суд Львівської області з позовною заявою до Пустомитівської ЦРЛ про визнання за нею права власності на будівлю лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Рішенням господарського суду в серпні 2012 сільській раді в задоволенні позовних вимог відмовлено, оскільки вказане майно (приміщення амбулаторії) належить на праві власності територіальній громаді, а орган місцевого самоврядування не є власником комунального майна, а здійснює лише управління даним майном.
Зазначимо, що вищевказане судове рішення залишено в силі судами апеляційної та касаційної інстанцій.

Крім того, за заявою голови Верхньобілківської сільської ради у відповідності до вимог КПК України, прокуратурою Пустомитівського району зареєстровано кримінальне провадження щодо неправомірного надання у постійне користування Пустомитівській ЦРЛ земельної ділянки під обслуговування вказаного приміщення.

Досудове розслідування проводиться слідчим відділом Пустомитівского РВ ГУМВС України у Львівській області.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: