Соціальні фахівці проведуть захід «В нашій дружбі – наша сила"

Діти синдром (4)

У понеділок, 10 червня, працівники відділу соціальної роботи Сихівського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно із працівниками дитячого розважально-пізнавального центру «Веселка» ТВК «Південний» проведуть захід «В нашій дружбі – наша сила». Захід приурочений святкуванню Міжнародного дня друзів та відбудеться за адресою: м. Львів, вул. Щирецька,36.

Під час заходу 30 дітей із кризових сімей візьмуть участь у розвиваючих іграх та відвідають єдиний у Західній Україні лабіринт дзеркальних ілюзій. Окрім цього, працівники розважального центру розкажуть юним відвідувачам про життя тварин у зооцентрі «Веселі звірята» та познайомлять діток з ними.

«Спільні розвиваючі ігри допомагають сформувати у дитини навички позитивного спілкування, покращити психоемоційний стан та навчити цінувати любов і дружбу. Саме тому, у Міжнародний день дружби, ми хочемо, щоб діти, батьки яких переживають життєві складнощі, за допомогою розваг, спілкування та навчання змогли самовиразитись, стати впевненими у собі, знайти нових друзів та наповнити свій кругозір щасливими емоціями та захопленнями», - говорить Максим Годяк, начальник відділу соціальної роботи Сихівського району Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: