Дні Львова у Тбілісі зібрали 15 тис людей. Фото

Львів презентував себе у Тбілісі. Заходи в рамках «Днів Львова» зібрали у грузинській столиці 15 тис осіб. Мерія Тбілісі планує на вересень здійснити візит-відповідь до Львова.

7 червня заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів зустрівся з туристичними компаніями, авіакомпаніями та рестораторами Грузії, аби розповісти про туристичну привабливість міста, основні бренди та його історію. Окрім того, під час зустрічі Лев Підлісецький презентував Львівський туристичний альянс Львова, а ресторатор Вардкес Арзуманян – ресторанний бізнес міста. Загалом у зустрічі взяли участь 11 туристичних операторів Тбілісі.

Волонтери роздали більше 6 тис листівок «Welcome to Lviv». Вуличну виставу «Глорія» від театру «Воскресіння» відвідали 1,5 тис людей. Також в рамках «Днів Львова у Тбілісі» проводили майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки для дітей. Більше 200 діток взяли участь у майстер-класі, а після акції отримали ляльки у подарунок.

«Про Україну і, особливо, про Львів у Грузії, в Тбілісі, є дуже позитивні думки. Ще з часів радянських і вже у пострадянський період вони стежили за подіями у Львові так само, як і ми стежили за подіями в Грузії. Дні Львова створюють дуже добрий стартовий майданчик, щоб люди почали їздити з Грузії в Україну і навпаки. Сподіваємося, що зустрічі з туристичним бізнесом, студентами, а також із працівниками відповідних підрозділів міської ради активізують цей рух. І особливо для тих, хто розпочне першим з туристичного бізнесу пропонувати путівки до Львова, це буде не просто цікаво – це добрий розвиток їхнього бізнесу. Ті люди, які подивилися виставу театру «Воскресіння» у центральному парку Тбілісі і отримали листівки із запрошеннями приїхати до Львова, якщо навіть не зроблять це відразу, цього року, то, я впевнений, у них таке бажання з’явилося, і згодом вони до нас завітають. Також сподіваємося, що покращиться авіасполучення між Львовом і грузинськими містами», - розповідає Василь Косів, заступник міського голови Львова з гуманітарних питань.

Нагадаємо, з 3 до 7 червня в міській раді м. Тбілісі проходили стажування працівники Львівської міської ради, зокрема фахівці управління туризму, інвестицій, відділу промоції міста та Інституту міста. Така ініціатива стажування працівників відбулась в рамках проекту «Дні Львова в Тбілісі та Дні Тбілісі у Львові – відкритий обмін» за підтримки Фонду регіонального співробітництва Чорного моря – проекту Фонду Германа Маршалла США.

DSC_8597 DSC_8312 DSC_0126

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: