ЛКП «Львівелектротранс» закликає пасажирів не передавати квитки та не залишати їх у вагонах

Адміністрація ЛКП «Львівелектротранс» закликає пасажирів не передавати квитки іншим пасажирам та не залишати їх у салонах трамваїв та тролейбусів.

«Просимо пасажирів бути свідомими і не займися такою «благодійністю», оскільки для комунального підприємства - це недоотримання доходів. Нагадаю нашим пасажирам, що стартувала акція «Знайди пару для квитка», тож забирайте квитки і вигрівайте призи», - зазначив начальник відділу зборів ЛКП «Львівелектротранс» Сергій Перепелюк.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради. 

Нагадаємо, для пасажирів міського електротранспорту стартувала акція «Знайди пару для квитка», яка триватиме до 30 серпня цього року.

«Для участі в Акції необхідно зібрати 15 пар квитків загального користування або 15 пар квитків пільгового користування (15 квитків із загадкою і 15 квитків із відповіддю до потрібної загадки, які знаходяться на зворотній стороні квитка) на проїзд в електротранспорті м. Львова. Зібравши потрібну кількість пар квитків, учасник Акції повинен відправити квитки по пошті або принести особисто за адресою: м. Львів, вул. Сахарова, 2  (відділ зборів, 1-й поверх), зробивши позначку на конверті Акція «Знайди пару квиткові», тим самим він реєструється, як учасник Акції. Квитки мають бути закомпостовані і в належному стані, брудні, подерті, заклеєні квитки прийматись не будуть.

Фонд подарунків Акції складають: 11 місячних карток на проїзд в електротранспорті загального користування; 11 місячних карток пільгового користування. Також можливі додаткові подарунки», - зазначають організатори.

Визначення переможців Акції проводитиметься у 3 етапи: 1 етап – 27 червня;  2 етап – 26 липня;  3 етап (фінал акції) – 30 серпня, всі етапи проводитимуться о 17.00 год. за адресою: м. Львів, вул. Городоцька, 185.

Комісія ЛКП «Львівелектротранс» в присутності учасників Акції проведе розіграш подарунків за адресою: м. Львів, вул. Городоцька, 185.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: