Львівські перевізники скликають пасажирів на громадське слухання

Львівські перевізники скликають пасажирів на громадське слухання. На ньому обговорять якість послуг та культури перевезення у маршрутках  Львова. Та все ж головним питанням вечора буде  питання підняття вартості послуги  на проїзд у львівських автобусах. Побажання перевізників – 3 гривні за проїзд.

Розповідає голова асоціації львівських перевізників у Львові Іван Велійка:

" За нашої ініціативи у великій сесійній залі будуть проходити громадські слухання по даному питання. Думаю, після них буде прийматися рішення."

Після слухання від перевізників, влада  Львові організує ще одне слухання від себе. Те , що на ньому вирішать львівяни, мало б стати вирішальним у прийнятті рішення – піднімати тариф на проїзд чи ні. Говорить заступник начальника управління транспорту Львівської міськ ради Олег Вілюра:

" Потрібне широке обговорення  і в ЗМІ...Після проведення ГС, яке проведе департамент житлового господарства - це буде рекомендація для корегування тарифу. "

Перше громадське слухання відбудеться 12 червня у приміщенні Львівської міськради в 202 кабінеті. Початок  - о 16 годині, пише "Львівська хвиля"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: